ΚΡΗΤΙΚΟΣ 88.7

Το ΚΡΗΤΙΚΟΣ 88.7 με μεγάλη χαρά προχώρησε στη συνεργασία με την  εταιρεία “Αεράκης-Κρητικό μουσικό εργαστήρι & Σείστρον” προκειμένου η διάδοση και προσέγγιση της Κρητικής μουσικής να γίνει ακόμη πιο εύκολη και προσιτή στους λάτρεις της.


Μέσω αυτής της συνεργασίας, θέλουν να διατηρήσουν αυτό που τόσα χρόνια έχει μείνει αναλλοίωτο και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά με το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι και αυτό είναι η Κρητική κληρονομιά και συγκεκριμένα η Κρητική Μουσική.


Για να φτάσει η Κρητική μουσική, ακόμη πιο μακριά! Όπως συμβαίνει σε όλους τους κλάδους, έτσι και στη μουσική η προσπάθεια δραστηριοποίησης είναι μεγάλη, γιατί η τεχνολογία και συγκεκριμένα το internet έχει ¨εισβάλλει” στη ζωή μας και την κάνει να “τρέχει” με γρήγορες ταχύτητες.


H εταιρεία “Αεράκης-Κρητικό μουσικό εργαστήρι & Σείστρον” δραστηριοποιείται στο χώρο της Κρητικής μουσικής από το 1975, καταβάλλοντας μια τεράστια προσπάθεια χρόνου, κόστους, και ψυχικών δυνάμεων προκειμένου να διατηρήσει αυτές τις δύσκολες εποχές τη φλόγα της Κρητικής μουσικής αναμμένη.


Το ΚΡΗΤΙΚΟΣ 88.7 αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και τη μεγάλη αγάπη για την Κρητική μουσική και παρέα θα συνεχίσουν για το καλύτερο! Γιατί όταν οι ιδέες μοιράζονται, είναι πιο αποτελεσματικές, γόνιμες και γοητευτικές! Και το πάθος για τη μουσική όλο θα μεγαλώνει!