49,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

SKU: 00000063

Το “COMPACT DISC CLUB” σε συνεργασία με τις εταιρείες “ΑΕΡΑΚΗΣ-ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ+ΣΕΙΣΤΡΟΝ” και “MINOS EMI”, δημιούργησαν μία ιδιαίτερη συλλογή με μουσικές και τραγούδια απ’ όλη την Κρήτη! Η συλλογή με τίτλο “Του Ψηλορείτη η φωνή” έγινε με ιδιαίτερο μεράκι και τα τραγούδια επιλέχτηκαν ένα προς ένα για να καταφέρουν να μας ταξιδέψουν στην Κρήτη απ’τη Στεία μέχρι τα Χανιά! Η Κρητική παραδοσιακή μουσική είναι ένα από τα ελάχιστα είδη μουσικής που εξελίσσονται στο χρόνο. Ακόμα και σήμερα, που το κομμάτι «παράδοση» περνάει δύσκολες στιγμές, η κρητική μουσική παράδοση είναι αναμφισβήτητα ζωντανή και οι δημιουργοί της δεν χάνουν ευκαιρία να τραγουδούν την Κρήτη από άκρη σε άκρη της.


Η συλλογή περιλαμβάνει αριστουργήματα της Κρήτης, όλα τα είδη της Κρητικής μουσικής παράδοσης, ερμηνευμένα από άξιους εκπροσώπους του χθες και του σήμερα όπως ο Νίκος Ξυλούρης, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Ψαραντώνης, ο Ψαρογιώργης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Θανάσης Σκορδαλός, ο Νίκος Μανιάς, ο Κώστας Μουντάκης, ο Γιώργης Κουτσουρέλης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης και πολλοί άλλοι. Μια συλλογή που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την κρητική μουσική, τις ρακές, τους μεζέδες και όλη την κουλτούρα αυτού του περήφανου νησιού.


Για τους λάτρεις του νησιού της Κρήτης αλλά και για τους απανταχού Κρήτες, αυτή η συλλογή θα γίνει αγαπημένη με το πρώτο κιόλας άκουσμα! “Του Ψηλορείτη η φωνή” έχει τη δύναμη να ενώσει τις καρδιές και να “ξυπνήσει” μερακλίκια!


Επίσης μπορείτε να την παραγγείλετε στο 210 68 88 888 ή μέσα από το http://www.compactdisclub.gr