29,99 €

Εκτός αποθέματος

SKU: 29112005

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΠΑΛΔΟΣ / 2 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΜΑΖΙ (3 CD)


Η κασετίνα περιέχει 3 CD στα οποία τραγουδούν οι παιδικές χορωδίες Δημήτρη Τυπάλδου και Σπύρου Λάμπρου. Πιο αναλυτικά η κασετίνα περιλαμβάνει:
Πρώτο CD: 2 Παιδικές Χορωδίες μαζί
Δεύτερο CD: Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
Τρίτο CD:Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου


Στο 60σέλιδο βιβλιαράκι που συνοδεύει την κασετίνα υπάρχουν οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών, οι στίχοι, τα ονόματα των παιδιών, η πλήρης δισκογραφία των δύο χορωδιών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Λίγα λόγια για την «Παιδική χορωδία» Σπύρου Λάμπρου
*Δημιουργήθηκε το 1995. Αποτελείται από 70 παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.
*Έχει πολύ πλούσια δισκογραφική και καλλιτεχνική παρουσία.
*Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά :
Συνθέτες (σε προσωπικούς τους δίσκους): Σταμάτη Σπανουδάκη, Νίκο Ιγνατιάδη, Γιώργο Θεοφάνους, Φοίβο, Δημήτρη Κοντόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Αντώνη Βαρδή.
Καλλιτέχνες (σε προσωπικούς τους δίσκους): Μαρινέλλα, Καίτη Γαρμπή, Νότη Σφακιανάκη, Γιάννη Πουλόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Θάνο Καλλίρη, Νίκο Νομικό, Ηρώ, Goin’Through, Κίτρινα Ποδήλατα, Γρηγόρη Δεσύπρη, Μάκη Τσιγάντε, Αταίριαστοι, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώργο Δήμου (CD που κυκλοφόρησε στην Αυστρία το 2008).
Σε δίσκους της χορωδίας έχουν συμμετάσχει: Δάκης, Κώστας Δόξας, Ειρήνη Μερκούρη, Βλάσσης Μπονάτσος, Νίκος Νομικός, Βασίλης Κωνσταντινίδης (Idols), Tάκης Αντωνιάδης (Sounds) Γιώργος Παπαδόπουλος (Charms), Bιβή Κίτσου, Ευρυδίκη, παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, οι σοπράνο Μάρα Θρασυβουλίδου και Νίνα Λοτσάρη και ο τενόρος Κωνσταντίνος Παλιατσάρας.
Έχει δισκογραφική συνεργασία με τους μαέστρους: Γιώργο Νιάρχο, Πέτρο Πρόκο
Έχει συμμετοχή σε ταινίες της DISNEY όπως: Ηρακλής, Ταρζάν, Lion King, Μόγλης, το Φελεντάκι, Bamby, το βιβλίο της ζούγκλας Νο 2, Μουλάν 2, Ο αδελφός μου ο αρκούδος Νο2, Μικροί Αϊνστάιν. Επίσης στις ταινίες: Χάρυ Πότερ, Πολικό εξπρές.
*Συμμετέχει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις.
*Σημαντικές είναι οι συμμετοχές σε 22 συναυλίες με το Σταμάτη Σπανουδάκη, σε δύο συναυλίες με το Γιώργο Θεοφάνους και σε δύο με τη Μαρινέλλα.
*Το 2000 συμμετείχε στο musical “Joseph” στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με 28 παιδιά, για 40 παραστάσεις, ενώ το Μάιο του 2006 σε δυο συναυλίες με τη Μαρινέλλα στο Ηρώδειο για την «ΕΛΠΙΔΑ».
*Έχει κυκλοφορήσει ή συμμετάσχει σε 72 CD.
*Η χορωδία έχει τραγουδήσει στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Λυρική Σκηνή, στο θέατρο Badminton, στο Λυκαβηττό, στο Studio 3 της ΕΡΤ και σε διάφορα θέατρα, γήπεδα και πλατείες.
*Τον Νοέμβριο του 2008 συμμετείχε στη δημιουργία 3 τραγουδιών και αντίστοιχων video clip για την εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας με θέμα το περιβάλλον. Στις 22 Νοεμβρίου 2008 τραγούδησε με την Ευριδίκη το τραγούδι του τελικού της Junior Eurovision-Εurope στη Λεμεσό της Κύπρου.
*Συνεργάζεται με τους εκδοτικούς οίκους: ΑΓΚΥΡΑ, ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ, Μελωδία και με τις πιο πολλές δισκογραφικές εταιρείες.
*Συνεχίζει με μια σειρά από CD για παιδιά με τις εκδόσεις Μικρή πολιτεία.


Λίγα λόγια για τον Σπύρο Λάμπρου
Ο Σπύρος Λάμπρου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6/11/1965, είναι εγγονός του μουσουργού Σπύρου Καψάσκη και γιος της μουσικοπαιδαγωγού Αγγελικής Καψάσκη. Έχει σπουδάσει Ανώτερα θεωρητικά, φλάουτο, σαξόφωνο, χορωδία στο Εθνικό Ωδείο και στο Ωδείο Αθηνών.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών και καθηγητής μουσικής στο 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων.


*Ενημερωθείτε για την δισκογραφία της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου από την ιστοσελίδα http://www.mikripolitia.gr και της Παιδικής Χορωδίας Δημήτρη Τυπάλδου από την ιστοσελίδα http://www.dimitristypaldos.gr