9,99 €

Αμεσα διαθέσιμο

SKU: S.A633

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗΣ - ΛΟΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΕΡΩΝΤΑ


Ο Στέφανος Μεσσαριτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βασιλιές Ηρακλείου (κατάγεται από την Μεσσαρά) σ' ένα πανέμορφο χωριό κοντά στην πόλη, του Ηρακλείου. Η αγάπη του και το μεράκι του για την κρητική μουσική τον ώθησαν σε νεαρή ηλικία να ασχοληθεί με τη μουσική, παίρνοντας τα πρώτα μουσικά ακούσματα από το χωριό του και από καλλιτέχνες της περιοχής.
Αργότερα είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον δάσκαλο της κρητκής μουσικής Θανάση Σκορδαλό και να συνεργαστεί μαζί του για αρκετά χρόνια. Η γνωριμία του αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα μουσικη του πορεία και ως ελάχιστο φόρο τιμής εις την μνήμη του, του αφιερώνει ένα χαρακτηριστικό συρτό με τίτλο "Η ανάμνησή σου", που περιλαμβάνεται στο έργο αυτό.
Η ευαισθησία, η απλότητα και η καλή εκτέλεση των τραγουδιών από τον Στέφανο Μεσσαριτάκη είναι κυρίως τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που δίνουν μια ιδιαίτερη επιτυχία σ' αυτή τη δισκογραφική δουλεια.

Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές του έργου και ιδιαίτερα τον Νίκο Γιατρομανωλάκη που η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην ολοκλήρωσή του. Επίσης ευχαριστώ τους Μ. Στεφανάκη, Γ. Αλεξάκη, Α. Κοκαράκη, Αμ. Σταυρακάκη και Βιτωρόκωστα για την προσφορά των στίχων τους. Τον Γ. Καπετανάκη για το τραγούδι "Άγγελε μελαχρινέ", το Studio ΑΛΦΑ Γ. Ζαμπουλάκης, το φωτογραφείο ΝOZZE Μ. Διακουμάκης και τέλος το Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι που με σοβαρότητα κυκλοφόρησε και παρουσίασε το έργο.

Στέφανος Μεσσαριτάκης