11,99 €

Αμεσα διαθέσιμο

SKU: Α.Μ.Α 139

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ... Τραγουδούν: Ψαραντώνης, Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης)


Οι σκοποί που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το cd ηχογραφήθηκαν σε μια κασέτα μαγνητοφώνου, κάποια βραδιά του περασμένου καιρού, του πολύ περασμένου, από τον έφηβο τότε γιο μου, όταν για χατίρι του έπαιξα με το λαούτο μου, παραδοσιακή αλλά και δική μου μουσική. Η μουσική αυτή αν και γράφτηκε σε χαρούμενες στιγμές είναι γεμάτη πόνο, φαίνεται ότι η μοίρα ζήτησε σε μια χαρούμενη στιγμή να αποχαιρετήσω με πόνο ότι περισσότερο αγάπησα λάτρεψα και πίστεψα στη ζωή μου, το γιο μου ,που για μένα ζει δίπλα, κοντά μου, μέσα μου και δε πέθανε ποτέ.Έκτοτε η ύπαρξη της κασέτας λησμονήθηκε από μένα, έως ότου βρέθηκε τυχαία προ καιρού ανάμεσα στα πράγματα που άφησε πίσω του, όταν αναχώρησε….


Αφιερώνω λοιπόν αυτό το cd , σ’ εκείνον που φρόντισε γι’ αυτή τη διαφύλαξη, στον γιο μου, αλλά και σε όλο τον κόσμο που αγάπησε το έργο μου. Για σένα όλα αυτά που ακούς από "Εκεί ψηλά" και που ο χρόνος σωκεντά την απουσία της παρουσίας σου, είμαι εδώ… είμαι εδώ σε ένα "Ονειροδρόμιο" και σε περιμένω…


Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες Ψαραντώνη και το γιο του Γιώργη Ξυλούρη που μπήκαν μες στην ψυχή μου και ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του cd.